Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Friday, June 5, 2009

Perodua Myvi untuk dijual




 Dah jual!!!!

kot kot ada peminat myvi tgh cari keta myvi dan tak jumpa-jumpa ke kan, so aku dgn baik hati nya nak tolong help!help! le ke kawan aku ni. aku ni ihsan nyer tinggi sket. bluwekkk!!

Ha ni sila sambar keta myvi kawan aku ni. dia nak jual. sebab dan musabab dia nak jual nyer nandos la aku tahu kan. kang kalau dah deal tu, jangan lah lupe lak bawak aku jalan-jalan naik myvi ni.

kawan-kawan, harap dapat sebarkan. untuk lebih lanjut sila klik sini yer.

4 comments:

  1. keta ni dah jual. tuan keta letak 37k tp nego 36,800 sold.

    ReplyDelete
  2. kalu dah jual buang lah. huhu

    ReplyDelete
  3. zam: nanti sy letak pkataan jual besar2 ok..

    ReplyDelete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra