Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Monday, September 14, 2009

Kerepek Gunting Mak Aji...Sedap!!!!!!!!!!!!

Raya dah nak dekattt ni kannn... Apa juadah korang raya ni haa?? Aku nk beraya umah korang nihh...hehe

Biskut raya? Ketupat? Dodol?? Ooohh itu semua hidangan biasa di hari raya..

Meh aku nk promote sikit hidangan istimewa di hari aidilfitri korang....Bukan takat time raya ja boleh makaannn, nak makan lani pun bulehhh.... tapi lepas buka pose lerrr...

Ex-schoolmate aku mintak tolong la aku promote kan kerepek gunting mak dia buat...aku panggil mak dia mak aji..hahaha

mmg marveless laaahh cakap luu....

Dah kekdahnya orang tua-tua yang membuat.. mengadun tepung, menguli tepung, gunting satu-satu, menggoreng sumaaa nyaaa tradisional wehh demi menjaga kualiti kerepek gunting diaa....

Special import dari Kedah nun.. rangup dan sangat 'addicted'.. makan sekali nak lagi nak lagi...

Cepat-cepat weh mai beli kasi test satuu.. dijamin puas hati...

Harga RM13 RM 12 untuk sebungkus.... berbaloi baloi...

Zaman la ni tak dak orang rajin nak gunting-gunting bagai kott... siap letak daun kari bagi wangiii...



Mari mari semuaaa mai beli.. Sapa nak roger2 la aku.... dan untuk warga UiTM, mai la jenguk kat Unit Dokumen ni haa... mcm tak tau pulekkk....:p



Sekali cuba pasti nak lagiiii..

Kerepek Gunting Mak Aji
RM 13 12 / bungkus

Mai beli la ni jugakk!!!!!!

6 comments:

  1. nyaman jak nmpk..taon depan sy tempah...hehe :)

    ReplyDelete
  2. ezzati: tahun depan boliauu la dik oii..hehehe

    ReplyDelete
  3. kalau che nak, macamana nak pi amik?

    ReplyDelete
  4. aidat: kalau che nak, kita dating la nnti... bleh iftar lagi sekali..syida, sila jgn jeless... hehe

    ReplyDelete
  5. sedapnya..kalau tak raya pun boleh order kan...

    ReplyDelete
  6. @yana, boleh tapi jauh le nak ordernya...kat kedah nun..hehehe

    ReplyDelete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra