Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Monday, October 18, 2010

Kami jumpa Ziana Zain...

Selamat hari Senin semua...harini memang aku Monday blues...ngantuk sungguh sebab 3 hari berturut-turut kena bangun awal termasuk hari cuti sebab ada kelas. Alhamdulillah der, gua lega habis presentation. Legaaaaaaa sangat...

Semalam pegi Giant Seksyen 13, Shah Alam dengan my sister sebab bosan pegi Tesco nak beli barang dapur...Pastu on the way nak keluar pegi food court, selisih ngan Ziana Zain..Diulang Ziana Zain..fiwit! (kening terangkat..). Walaupun tak mekap, hahaha jangan nak lari-lari tunduk-tunduk eh.. Aku boleh cam artis tau walaupun tak mekap. Cuma artis jer tak cam aku...hahaha...poyo! Pastu kitorang patah balik sebab nak sahkan samada tu betul Ziana Zain ke tak...eh memang sah la...hehe..

 
Aku pun tak tau kenapa aku pilih gambar ni..hehe..

Fakta yang aku rumuskan selepas berselisih dengan Ziana Zain:

1) Kak Ziana pakai baju pink dan seluar jeans dengan sport shoes.. macam baru balik gym ke pegi Slimworld..hehe...wallahualam..
2) Tak tinggi macam dalam TV pun, macam sama tinggi ngan aku ja...tapi badan beliau memang slim wa cakap lu.. solid gilaaaaaa...kalah anak dara..aku pun termalu kejap!
3) Kulit muka dia halus mulus licin walaupun nampak pucat sebab tak mekap...
4) Disebabkan beliau adalah slim, maka aku tidak nampak punggung kak Ziana lentik macam dalam TV...mesti TV tipu kan?!

Ok sekian terima kasih...:)

KB: Ni baru cara-cara berselisih ngan artis dah buat fakta...belum salam peluk cium lagi..:P

36 comments:

  1. hahahaa dah hilang ke punggung lentik dia itu... huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. ponggong dia yg ko perati niza...huhuhu

    ReplyDelete
  3. Jiana Jain eh?? Cantek tak dia kat luar? Ke kancil biru lagi cantek? Ha3 ..

    ReplyDelete
  4. hr tu laki aku jumpa kat psr sek 6, lupa nak suh dia buat rumusan jugak :p

    ReplyDelete
  5. aku pun pernah nampak dia dulu2..mmg kecik jek orangnyer..kat tv itu semua tipu..hehhehe

    ReplyDelete
  6. kalau siap peluk cium... mau tak tido malam...

    ReplyDelete
  7. mesti dia dgn MDT lebih kurang sama kan huhuhuh

    ReplyDelete
  8. patut hang amik ar gambar dia...hehehe

    ReplyDelete
  9. ehehe komen tang pnggong wat saye tesengih2 tesiput2 smpai la nih :D

    ReplyDelete
  10. fuhh gambar tu mcm nk terjatuh je, hekkk

    ReplyDelete
  11. hehe..best gak ekk..leh tgk abis sume smpai ke ponggong..hehe

    ReplyDelete
  12. hahahhaha.. punggung dia tak lentik tipu?! omg.. kita tertipu...

    ReplyDelete
  13. gambar tu nak menunjukkan kemelentikkan punggung dia kot..huhu..

    Tapi ziana memang lawa.. Suke =)

    ReplyDelete
  14. nak jumpa kak zz.. nak tengok kenning dia:D

    ReplyDelete
  15. bahaya jmp sis nie..kena rumus nanti..

    ReplyDelete
  16. haha.. kak,
    klu peluk cium artis,
    agak2, fakta ape plak kuar?
    huhu

    ReplyDelete
  17. dulu aku pernah jumpa anuar zain masa tgh mkn kat kedai mkn di melaka. buat x nmpk jer,krg dia blagak di popular.

    ReplyDelete
  18. Alahai... ingatkan ade gambar eksklusif... hik3x...

    ReplyDelete
  19. Ingatkan gambar kat atas tu yg kak niza amik.. hahaha..

    ReplyDelete
  20. tak hai-hai kat kak ziana ke?
    mintak otograf ke
    guling2 ke
    hehe :D

    ReplyDelete
  21. napa tak snap gambar dia...saya pernah terserempak dengan mak ziana zain dan pak zain nye.. jer...tak pernah terserempak ziana..

    ReplyDelete
  22. ZZ sgt sporting.. dia pun in person lawak.. sy ske ZZ.. bukan sbb FF ske ZZ.. tp sbb sy ske ZZ..

    ReplyDelete
  23. niza, nk ajak juin contest akak...

    ReplyDelete
  24. giant 13 mmg ramai artis suka pi kan?aritu jumpa susan lacanster la,jumpa geng hotfm la..

    badan dia kuruih sungguh ka?rasa mcm nk p slimworld plak.kih3x!

    ReplyDelete
  25. wah cik KB..AWTNYE X MINTA AUTOGRAH !!!

    ReplyDelete
  26. awat tak mintak kak ziana tuh bnti sat nak amik gamba.. hehe baru leh tgk same tgi ke tak?

    ReplyDelete
  27. kalu ziana sedara kite...sng jer nk amik gamba peluk cium..

    ReplyDelete
  28. mesti kb tak berani tegur..takut ziana angkat2 kening...hahahaha

    ReplyDelete
  29. kalo dengan zz takpa tak amik gambaq pun, tp kalo terjumpa ngan anuar zain, kena amik gambaq tauuuu

    ReplyDelete
  30. @kakchik@ellaofcz la zz ag cntik....klu nk bnding kn kak chik ngn kancil biru...baru la kncil biru lagi cantik!!!!

    ReplyDelete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra