Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Wednesday, February 1, 2012

Makcik Kayo!!!

 

Kau hado???

Nak gi shopping novel Ombak Rindu, Gemersik Kalbu, Bicara Hati..

Ok bai~

28 comments:

  1. best kak KB, cmna boleh dapat ni?

    ReplyDelete
  2. seronoknya la dapat baucer buku tu kan..

    ReplyDelete
  3. hmboi kemain dpt voucher borong novel yerrrr!!

    hai kak niza, sihat? hihi

    ReplyDelete
  4. tukar dekat jusco tak leh ke?? hihihhhh

    ReplyDelete
  5. hi....
    lama x singgah sini, kenal lagi tak dengan ai ni??? hehehhe..penah menang giveaway u 2thn lepas..hahha
    by the way, happy shopping...baucer ai dah habis dah ai shopping mgu lepas..hihi

    ReplyDelete
  6. Macam mana nak dpt voucher ni ae??nak jugakkk

    ReplyDelete
  7. saya tak ado...best dia shopping novel.....

    ReplyDelete
  8. amboi tue semua nama2 novel yg tgh topssssss,
    hihihihihi

    ReplyDelete
  9. wahhh memang kaya ni..aii kayap jek..hehe :)

    ReplyDelete
  10. beli byk2.nanti ai nak pinjam . ombak rindu aku dah ada. ko pinjam ngan aku :p

    ReplyDelete
  11. saya x suka baca buku.. jadiknye saya x jeles..kekekeke.. baca majalah ok lagi.. kalo baca novel. memang x suka!!!

    ReplyDelete
  12. uiikk...bukan ke voucher nie untuk beli buku teks dan akademik je....hehehehe

    ReplyDelete
  13. wahh,kayo makcik...bolehla memborong buku...

    ReplyDelete
  14. ewahhh...syoknya...kalo dapat last week kan best..sempat gi karangkraf last weekend...huhu

    ReplyDelete
  15. takdo..nangess....

    belikanlah satuuu plizz...hehe..

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jemput baca,
    Arrowhead China Chips (Buah Ngaku)
    atau
    PHUKET : All Seasons Naiharn Beach Hotel

    ReplyDelete
  16. @- GC -
    hang kena jadi student dulu...baru boleh dapat...:P

    ReplyDelete
  17. @Huda
    seronok sebab beli brg takyah kuaq duit..:P

    ReplyDelete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra