Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Monday, February 20, 2012

Promosi Pizza Hut | Ok ke?


Hanya RM40 untuk 3 Regular Viva Pizza dan 6 Sup...

Valid untuk take away dan delivery jer..

Ok ke?

Apa pun, sorry...saya tak dapat nak beli sebab belum gaji..

Larikss....

20 comments:

  1. lagi 3 hari u olls gaji kan?hihi :P

    ske promosi 50% tu,tpi dine in

    meatball hari selasa,besh!

    dulu hari kamis :D

    ReplyDelete
  2. kitorang dah makan jumaat lepas pizza hut..kan ad :p Rm11++ ajer pizza pan, sup dan air pepsi.

    ReplyDelete
  3. giler murah... boleh print dari mana eh? web nya atau FB pizza?

    ReplyDelete
  4. same le xdpt bli..smpai 22hb jerk? 23 hb bru dpt gaji...(T_T)..

    ReplyDelete
  5. @Peri PiA]
    eh eh sedapnya meatball...esok boleh pegi la..hehehe

    ReplyDelete
  6. @e.l.i.s.s.m.i.e
    ini tidak adil..tidak adil...tidak adil...bagiku..

    ReplyDelete
  7. @amirah
    rugi kan..dia tak tau orang gaji 23 hb..hahaha

    ReplyDelete
  8. bestnya..lama dah tak makan pizza ni

    ReplyDelete
  9. Kalau gini...kena pakat ngan member 4 orang ...share rm10...okey aper...masing2x kenyang

    ReplyDelete
  10. @Huda
    saya suka sup dan salad pizza hut...:)

    ReplyDelete
  11. @hazman aka species1980
    ha ah , betul tu.. 3 biji ni kena share, baru berbaloi.

    ReplyDelete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra