Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Saturday, March 31, 2012

Jom makan cendol Karim

Bestnya kalau dapat makan cendol petang-petang ni kan..Cendol pilihan tentulah cendol Karim, Seksyen 9. Kurang manis. Tapi lately, makin tawar pulak. Air gula hitam dia tak rasa sangat. Sebenarnya air gula tu yang bagi cendol tu rasa lemak bila digabungkan dengan santan. Gabungan keduanya kena balance, tak boleh terlebih atau terkurang..baru meletopsss!!
Deyy tenggachi....saya sudah 10 tahun juga meniaga ini cendol. Semua serupa juga gula sama itu santan, tarak kurang...
Oh ye ke? Ok bye.


p/s: Skrip cipta sendiri...wakakaka....

10 comments:

  1. Macam sedap. Sedap ke?
    cendol tu letak atas kerusi warna biru yang penuh dgn simen kering ke? nampak mcm gitu je hehehhee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap jugak ler kalau lapar..hehe..

      cendol tu atas kerusi biru. tak de simen cuma mungkin kerusi tu dah lama, dah luntur warna :)

      Delete
  2. cendol banting pun sedap gak apa. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak penah try lagi...jauh tu....huhuhu

      Delete
  3. meh layan cendol kat Taiping pulak kak..meletop!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? ha nanti pegi taiping bleh suh awak belanja la ekk...;)

      Delete
  4. lama duk s.alam tak penah lak try... betul cendol banting mmg seeeedaappp!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke sedap?? banting area mana tu? nanti belanja akak boleh?? hehehe

      Delete
  5. pehh sedapnye pekena cendol panas2 nii... try cendol taiping, dari dulu sampai skrg, meletop jek rasanye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish ish...taiping tu banyak tempat sedap ek. mee udang ler..cendol le..kena terjah tu...hiks..

      Delete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra