Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Wednesday, April 25, 2012

JANGAN makan atau minum berdiri

Renung-renungkan dan selamat beramal :)

22 comments:

  1. aku selalu gak minum sambil berdiri....pas ni kene beringat

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun...kadang2 bila malas nak duduk...haha

      Delete
  2. alamak...i kena sedar diri lah sekarang selalu minum berdiri esp kat tepi peti sejuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha itu la...sama lah sy pun kadang2 teguk jer sambil berdiri...

      Delete
  3. kalau pergi event kat hotel one world , selalu kena makan berdiri kan. kita boikot event kat situ :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. dak pun, pasni kita bersila ja la kat bawah...apa ada hal...haha

      Delete
  4. selalu jugak minum sambil berdiri.. lepas nih tak nak buat lagi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2...mari elakkan minum berdiri..

      Delete
  5. uiiiittt...selalu sgt minum berdiri ni.thnks kak for the info

    ReplyDelete
  6. Huh..kami selalu langgah ayaq sambei berdiri nih...

    ReplyDelete
  7. Memang info yang bagus.... siap kat taman rumah parent kat kajang ada orang letak leaflet nie kat peti surat rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang info yang bagus ni...kita tau hadis tu tapi tak tau apa rahsia disebaliknya..

      Delete
  8. Tu sbb org2 tua punya teguran dan larangan tu ada sebabnya kan?? Pasni klu minum x bley dah berdiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi tu...org sekarang selalunya klu tak de fakta, mmg susah nak percaya. nak sekarang sudah ada...hehehe

      Delete
  9. Lepas ni semua kena beringat, jangan minum berdiri dah :)

    ReplyDelete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra