Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Sunday, April 1, 2012

Kereta terbakar!

Hari Jumaat lepas, masa on the way balik dari Seksyen 9 tetiba ternampak ada 'bangkai' kereta tersadai tengah jalan. Yer tengah jalan, mencium tiang lampu isyarat. Mujur la jalan area sini tak berapa busy. Semua orang macam tercengang-cengang. Sape la punya kereta ni kan...


Aku bajet, kereta ni buat u-turn then terbabas lalu melanggar lampu isyarat dan terbakar. Pastu tersadai la kereta tu menghalang laluan kereta-kereta lain. Adess.. Kejadian berlaku di lampu isyarat menghala ke Seksyen 7, Shah Alam.

Lepas 2 hari ni, tak sure pulak bangkai ni ada lagi ke tak. Sib baik ler bangkai ni jenis yang tak busuk tapi menyakitkan mata la pulak kan...hiks!

8 comments:

  1. KB pun lalu sini?
    raihan pun sempat terserempak dgn keta terbakar ni on d way nk gi keja...

    isshhh tah2 hari2 kita bertembung je masa gi keja kan. coz raihan pun lalu sini juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni bukan laluan KB hari2 cik cc...kebetulan pegi bank kat seksyen 9, kena lalu sini senang sket..hehehe

      Delete
  2. Banyak kes keta terbakar skang yr Cik Niza. nak kena standby fire AhTakRetiNakEja yang kecik kat dlm keta satu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah betul..terutama orang perempuan ni kan. cepat sangat gelaba..hehehe

      Delete
  3. ahaha . lau bangkai busuk cmnooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee..ni bangkai tak busuk punya :P

      Delete
  4. whoaaa... dah tukar format COMMENT... akan lebih interaktif la blog nie... RAJIN2X UPDATE tau.... hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. format komen macam ni senang sket supaya ada komen2 yang tidak tertinggal :) insya Allah kalau aku tak busy, mmg akan diupdate. :P terima kasih bagi sokongan pada Kancilbiru..

      Delete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra