Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Monday, May 14, 2012

Canon buat sale!!

Canon tengah buat sales sempena anniversary yang ke-25. Tetiba rasa macam nak beli kamera baru sebab kamera lama dah diberi pada adik sebab dah tak berapa nak 'perform' sangat dah kamera tu. Aku ni dah la jenis guna sepenuhnya kamera, pegi kelas pun kena bawak kamera tahu?!

Nak beli DSLR macam membazir plak sebab tak reti guna. Wakaka...Taraf aku setakat compact camera ja, tu pun tak reti guna sangat, boleh??

Kalau dapat free macam Myra Jay ok gak...:P Meh le kita ushar-ushar dulu compact camera yang sesuai...

 
Mana satu berkenan di hati??? 

Sila dapatkan di Canon authorised dealer yang berdekatan. Bleh check kat sini ya...

Sumber: http://www.facebook.com/canoncameramsia

18 comments:

  1. macam kita ni pakai compact kemera jer...senang nak bawa....lagipun asal nampak gambar yang diambil dah.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...tak sesuai aku ni nak kepit dslr, aku ni pun terkepit2. haha

      Delete
  2. tulah tak reti nak guna dslr, compact camera pun tak berapa terer, mmg nak beli kamera baru pun sebab kamera sekarang dah rosak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak punya camera dulu pun tak habis explore lagi...wakaka

      Delete
  3. Kalau aku amik je yang 14MP tue... cuma yang menarik perhatian ialah FREE 3 MEMORY CARD TU

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua ada free memory card cumanya aku perlukan yang ada movie recording...:) klu dpt yang HD tu pun ok la..hehehe

      Delete
    2. bagus klu KB amik canon ni, sbb mmg pakar .. choice lain leh amik Nikon sbb nak bagus biar pilih jenama yg diiktiraf utk kamera...

      Delete
    3. tu la MN...haritu beli camera yang biasa, tak puas hati plak. gambar tak seperti yang diharapkan..

      Delete
  4. canon pun best jugak,, saya guna brand kodak je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. canon tak pernah try lagi...hehehehe

      Delete
  5. blogger mmg perlukan camera.. biasa2 pon takpe.. janji ade~

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kamera yang bleh record video sekali sound :)

      Delete
  6. kan best kalau ada kamera yang kecik tapi fungsi sebijik dslr, sure ramai blogger beli :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan takat blogger, photographer pun beli gak nanti sbb kecik :P

      Delete
  7. teringat iklan yuna..
    'disetiap gambar ada lagu'
    hehehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...ye ke?

      sebab dia penyanyi, kalau kita?? hehe

      Delete
  8. saya takde kamera.. pinjam bini punya je.. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. oklah tu bini punya pun ada gak :P

      Delete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra