Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Tuesday, May 8, 2012

Kancilbiru dalam Majalah Rapi keluaran April 2012

Thanks Fitrihadi sebab inform kak KB pasal ni...kalau tidak, sampai ke sudah tak tahu...cewahh. Actually, kecik tet jer yang masuk tapi ada aku kisah...hahaha....

Balik semalam terus gegas beli majalah Rapi, walaupun bulan lepas, dah expired punya...miahaha...

 
Cover Adira okeh...

 
Ruangan Klik Untuk Cantik....

 
Tu dia, glamer kejap.

Entry tu sebenarnya aku masuk contest petua kecantikan. Haha. Boleh pulak dia cakap aku bagi petua. Blasah jer la. Artikel ni, boleh rujuk entry ini [http://www.kancilbiru.com/2010/01/petua-kecantikan-bersama-kancilbiru.html]

49 comments:

  1. waaahhhh gelemer le blog kak niza! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...glamer la kejap..

      Delete
    2. glamer lama laaa.. trafik mencanak! weweeeiiittttt

      Delete
  2. yang penting pengiklanan percuma :) hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. patut la last month tetiba rasa macam trafik banyak jer..huhuhu

      Delete
  3. wahhh masuk majalah tu...hehehe..thanks for petua tu kak kB ehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha petua tu dulu mmg kak Kb guna :)

      Delete
  4. Replies
    1. blog yang popular, aku nyer idak...hahaa

      Delete
  5. salah eja yang tadik...* glamer kb!!

    ReplyDelete
  6. wow wow....bertambah glamer lah KB pas ni

    ReplyDelete
  7. wahhh glmor uu masuk majalah. rasanya ada beli majalah rapi cover adira ni, tp blom sempat baca sampai abes lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha pegi la baca....kecik jer gambar nyer

      Delete
  8. nak otograp leh tak hehehehehehe

    ReplyDelete
  9. promosi yg sgt bagus nie..bukan senang..semoga dijadikan motivasi utk terus berkarya lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena timasih kat penulis column tu la..:P

      Delete
  10. waahhhh.. glemer jap kancil biru.. tahniah2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejap jer ke? lama2 tak boleh ke? hehehe

      Delete
  11. blog nie memang femes sokmo....patutnya diorang jemput time PESTA BUKU aritu kan... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana boleh pesta buku, kena pesta blog baru sesuai...:P

      Delete
  12. Janji, adoooooo nama blog dlm magezine. Org lain adooo?? Hahahhaa..tahniah

    ReplyDelete
  13. wah dah masuk dalam majalah.. tahniah ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. masuk secara kebetulan jer tu...:P

      Delete
  14. Wahhh!! bestnya masuk majalah..
    Glemer la pasni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala MJ, dapat camera lagi best woo...

      Delete
  15. wah. tahniah. masuk majalah lagi tu.

    ReplyDelete
  16. tahniah

    bilalah majalah nak nampak blog akak???

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan bila juga nak nampak blog saya di majalah..? hehhee

      Delete
    2. hehee...ni pun kebetulan jer pun...

      Delete
  17. tahniah.... bolehla blanje ikan bakar shah alam camni...

    P/s : kalau ada masa, minta bantuan untuk undi saya http://bit.ly/I5h6Rw

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...insya Allah bila masyuk macam GTO...:P

      nak undi tapi dah tutup la...

      Delete
  18. Heehee bukan senang tu nak masuk majalah. Tahniah :)

    ReplyDelete
  19. oh..patut la mcm pernah masuk sini. rupanya baru2 ni masuk melalui majalah RAPI. Tahniah2...

    ReplyDelete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra