Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Wednesday, May 16, 2012

Wordless Wednesday | Tajam tak?

 

Semangat woh angkut semua pensel kat rumah untuk diasah di office..

Almaklumlah, kat ofis ada sharpener canggih dan mahal...dan of course free punya...

Jadi daripada membazir duit beli sharpener, eloklah kita pakai je apa yang free ada....

apa pun tak boleh...

#okbai

 #ni asal banyak sangat word ni...@_@

41 comments:

  1. mak haih~ tajam nye..
    pengasah pensel cam ner lah canggih sgt tuh..
    tunjuk ler gambar sikit..keh keh keh keh..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pengasah tu kat ofis admin...nanti esok2 la amik hehehe

      Delete
  2. amboi tajamnya pensil. buleh cucuk org ni...hehehehe

    ReplyDelete
  3. aku rasa mcm nk pas kt hang sket pensil aku sebekas ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pas kat aku buat apa, p ja asah kat admin tu...:P

      Delete
  4. nak pinjam...aku ada banyak pensil ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. admin tak bagi pinjam, nak asah pgi ofis :D

      Delete
  5. tajam....patutle banyak je pensel..rupanya bawa dari rumah....hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..

      yang dah asah kat ofis, kita bawak balik uamh. yg kat umah bwk mai ofis :P

      Delete
  6. Nie mesti pengasah yang jenis masuk dalam bekas tu kan... betul tak? kalau time skolah anak orang kaya je ada sharpener cenggitu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha betul2..pastu pusing kat tepi dia..

      ha ah dulu2 anak org kaya je mampu. tapi skrg ni aku dah mampu pun tak beli gak..haha

      Delete
  7. Bila tajam gini rasa sayaang nak guna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha

      itu la..tapi KB kena guna juga sbb nak blaja..

      Delete
  8. kalu dapat kat anak nie kompen tembus buku sekolah dorang nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. takut main cucuk2 je budak2...tajam betul ni...mmg puas hati klu menulis..

      Delete
  9. wah tajam dan kemas bila diasah dgn pengasah

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh abang zarul.. gambar avatar baru.. hehehe

      Delete
    2. oh terharu aku penyanyi umbrella datang sini..wakaka

      Delete
  10. Replies
    1. betul, dah keja ni banyak pakai pen tapi pensel ni untuk student macam sy hehehe

      Delete
  11. untung laaa sharperner canggih.. heheehe.. pakai pensel picit leh tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pensel picit tak terang dan cepat patah le huhuhu

      Delete
  12. Replies
    1. memang tajam tapi xde la sampai luka hehehe

      Delete
  13. Memang tepat kata pujangga mata pena lebih tajam dari mata pedang. tengok pun dah ngilu

    ReplyDelete
  14. wahhhh tajam dan sangat tajam !!! :)

    pinjam sharpener opis tu bleh? hehehe

    ReplyDelete
  15. opis saya xde sharpener....

    lama x guna sharpener ni last zaman sekolah je...heheheh

    banyak pakai mekanikal pensel

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna pensel ni senang sket nak buat kerja2 yang melibatkan pengiraan. sy pun dah lama tak guna pensel mekanikal..

      Delete
  16. ni tugas laki aku hari2, tajamkan pensel warna nuha :p aku jarang2 buat psl malas ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku ni klu tak sebab nak buat calculation, memang haram nak asah...hehehe

      Delete
  17. bersemangat nak menulis bila pencil tajam camni, kan. Tulisan pun lebih kemas dan lawa. KB, KC tak penah lagi try ABC kat Seksyen 2 tu. Nnt satu hari nak cubalah. Thanks for sharing ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy suka buat matematik guna pensel ni kak...senang skit...sbb terang hehehe

      Delete
  18. dah seminggu.. sila update blog

    ReplyDelete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra