Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Monday, June 18, 2012

3-in-1

Hye, harini first paper untuk KB nyer final exam. Kawan-kawan lain ada yang dah habis pun, ai ni baru nak start ni ha...Dah lepas satu paper pagi tadi, sambung pulak lagi satu paper esok pagi. Insya Allah, akan buat yang terbaik. Harap-harap dapat dekan lagi semester ni. Amin..

Oh semalam ahkak KB ni dah mencecah 30 tahun. Terima kasih atas ucapan korang-korang semua. Terharu mak nak...:) Rasa dah tua pun. Banyak lagi belum dicapai tapi usia kat dunia ni semakin pendek kan? Jadi, rasa macam dah tak mau kejar dunia lagi. Semua nikmat yang diberi Allah hingga ke saat ini sangat banyak dan melimpah ruah...cuma kadang-kadang kita ni tak tahu bersyukur....astaghfirullah....

Maka nikmat Rab (Tuhan) kamu yang manakah yang kamu berdua (jin dan manusia) dustakan?

Tadi balik exam sangat lapar tak keruan, terus singgah Giant beli Nasi goreng berlauk sambal ayam yang pedas berdesing..tapi sedap. Dah la murah pulak tu..

 
Nikmat hari ini...

 
Dapat makanan murah dan sedap...

Korang dah penah cuba menu di Giant ke? 

Sekian entry 3 dalam 1. Exam, birthday dan makanan...hehe..okbai~

22 comments:

  1. hehe..nk try jgk la mkn kt giant yg gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe cuba la...ada lagi menu lain...:)

      Delete
  2. happy belated bday, lupa nak wish :p semoga pjg umuq murah rezeki dan dapat dekan exam ni. amin

    ReplyDelete
  3. kekadang nak cepat,.., sambar je menu siap nih.. heheehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah betul2...klu nk cepat ini pilihan terbaik...

      Delete
  4. Saya teringat hadis Nabi S.A.W, jika kita mengejar dunia, dunia akan lari meninggalkan kita, tak terkejar kita. Tetapi jika kita kejar akhirat, dunia akan sujud pada kita. Sama-samalah kita renungkan…

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat setuju hadis tu..kejar dunia sampai bila pun tak puas..

      Delete
  5. Memang kategori ekonomi dan menjimatkan.... tapi kalau aku mesti amik drumstik laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo....drumstik best gak tp masa aku beli ni dah habis. mesti sbb ko yang habiskan kan? :p

      Delete
  6. hepi besday kb..muda lagi kb ni.. : )

    ReplyDelete
  7. happy besday KB ...

    emm xpenah try menu giant .. dap ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...

      klu time lapar, semua sedap..hehehe

      tapi rasanya berbaloi dengan harga.

      Delete
  8. lapar plak tengok makanan nih. gud luck ye kak KB

    ReplyDelete
  9. Good Luck KB, Myra nya exam baru abes-dah lega..
    Kini KB pulak berperang dengan buku2 semua :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kb ada lagi satu paper ni...tengah berperang ni. best nyer myra dah habis..hehehe

      Delete
  10. Good luck dan hepi belated bezday buat KB..

    ReplyDelete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra