Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Tuesday, June 26, 2012

My handmade bag

Hi, this is my handmade bag. But it is not made by my hand...kih3...Ini adalah handmade bag terbaru saya daripada Maisara Marie Handmade Bags, walaupun errr dah lama saya beli hehehe. Silakan terjah facebook beliau --> Maisara Marie

I is jarang beli beg uolss. Eh haritu ada beli handbag tapi terlalu sempit. I is don't like sebab aku ni jenis suka sumbat semua benda dalam handbag....So mintak Sheila buatkan satu beg yang simple tapi 'roomy' dan berwarna grey pasal aku tak penah ada beg warna grey...hehe...

Sampai jer, wow...this is nice dan sangat comfy materialnya. Guna pvc oil ke menda tah. So tahan lasak dan tidak comot yer puan-puan....kalau comot, boleh lap-lap jer...magik kan??  Sebelum ni, dah penah beli handmade bag daripada dia juga tapi English style [Lihat di sini]. Bag itu sangat tahan la Sheila, bila kotor masuk mesin basuh jer. Bersih balik...

Tadaa...my handmade bag made by her...

 
Ok sorry tak tau nama...

 
By Maisara Marie Handmade bags

Yang paling disukai tentang beg ini adalah.....

Sheila siap buatkan tempat sangkut kunci....Senang nak cari kunci...

 

Kau ado??? :P

Senangnya beli dengan Maisara Marie adalah boleh pilih material, boleh pilih pattern, boleh customized size dan boleh request sesuka hati ko...haha.. janji ko bayar...Since gaji dah masuk ni, apalagi..sila lah terjah dan LIKE..


25 comments:

  1. ingt kan KB ade tgn magic,hehe

    ReplyDelete
  2. beg yang ada sedikit warna pink tuh comel je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu bleh buat sling beg rasanya :)

      Delete
  3. Memang hasilnya sangat cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. orangnya memang pandai menjahit. kalau KB mmg tak reti..hik2

      Delete
  4. adesss... aku ingat ko buat beg tu dengan SEWING MACHINE tue....keh3x

    ReplyDelete
  5. ingatkan you yg buat sendiri that bag...
    tipah tertipu gituuuu hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawe pung tertipu... heheheee

      Delete
    2. oh mintak maaf kawan2 kiranya membuat korang tertipu...hehe

      Delete
  6. pernah beli beg yg banyak besi konon2 cantik. Last2 tak pakai pun sbb berat. Mana nak letak segala kunci,hp, mekap ...bla...bla.. sbb beg dah sedia berat dgn besi..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena beli beg yang less is more...apa kata? jual balik la beg tu...

      Delete
  7. huiyoooo.. canggih beb!!! menarik

    ReplyDelete
  8. kenan emily bag tu tapi ngaaa rm88 :D

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. terima kasih..tpi tak dapat lawan kereta kuda mu itu....hahahaa

      Delete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra