Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Monday, July 9, 2012

Bersyukur Saat Diuji | Buku idaman

Setelah puas berhempas pulas la sangat mencari di Popular dan MPH, akhirnya dah jumpa buku idaman hati. Dibeli di pameran buku Masjid Negeri, Shah Alam anjuran PTS. Buku terbaru tulisan Prof. Muhd Kamil Ibrahim. Ini adalah buku ke-3 yang dimiliki hasil tulisan Prof Kamil selepas Travelog Haji:Mengubah Sempadan Iman dan Travelog Dakwah: Meniti Hari Esok.

Kalau buku lain, rasanya baca tak penah habis atau skip-skip, tapi kalau buku Prof Kamil mesti kena ulang 2 3 kali sebabnya penulisan Prof Kamil agak santai dan rasa macam diri kita yang sedang berada dalam buku itu. Errr paham tak? blasah....

 
Launching buku ni pada hari Sabtu 14 Julai 2012

Oh, btw pada hari Sabtu ini 14 Julai 2012 satu majlis kesyukuran dan pelancaran buku Prof Kamil ni dan isteri beliau akan diadakan bertempat di Intekma Resort & Convention Centre pada jam 8.30 pagi. Jemput pergi beramai-ramai. Boleh dapat tandatangan beliau. Jamuan juga disediakan.


p/s: Belum dapatkan lagi buku tulisan isteri beliau, Puan Roza Roslan.

16 comments:

  1. wahhhh.. dah beli ke? bestnya... katanya bagus buku ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah baru dapat membeli...tapi belum start baca lagi hihi

      Delete
  2. macam nak cari jugak la buku ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. carilah..tak rugi melabur dalam sesuatu yang bermanfaat :)

      Delete
  3. Tajuk yang menarik perhatian nie... nak kena cari jugak laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan mencari di kedai buku berhampiran :)

      Delete
  4. bestnya ada masa membaca..aishhh bilala nak membaca ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. carilah masa itu...setiap orang diberi 24jam. insya Allah niat yang baik Allah akan permudahkan. :)

      Delete
  5. Bersyukur Saat Di uji...mesti beli... Insyaallah moga dapat mengutip pengajaran darinya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah...silakan membeli kak :)

      Delete
  6. lama xbaca buku...nape la aku ni susah sgt nk hadap buku ni...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dulu pun camtu gak...masa nak start tu susah sket, tapi dah terjebak mmg tak bleh tinggal :P

      Delete
  7. macam bagus aje kalau lihat tajuknya,... moga ia bermanfaat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu abang ko nak beli, g la pinjam kat dia

      Delete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra