Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Tuesday, July 10, 2012

Makan-makan @ Red Wok Restaurant

Jom jalan-jalan cari makan...

Red Wok Restaurant di Bangi. First time makan kat sini, sebab my sister belanja..haha. Kalau tak, memang takkan sampai ke Bangi, jauhh nau cari makan kata kauu. My sister belanja sempena dah dapat kerja. Padahal kerja dah nak dekat setahun..hahaha...

Sebenarnya dia belanja macam-macam lagi penuh meja tapi yang aku tangkap cintan gambar 2 menu ni jer..

 
Butter crispy prawn yang banyak bulu uolss...dap dap!!

 
Yang ni ikan kerapu masak soya menda tah.. lupa sudah..tapi best gak.

Overall, makanan dia ok saja, cuma masin sikit. Tak de la masin sangat, tapi masin la kalau nak compare tu kedai lain. Udang goreng dia pun agak kering. Walaubagaimanapun, portion besar dan banyak. Makan 5 orang pun semputtt. Berbaloi dengan harga.

Lepas ni kita cuba set steamboat dia pulak eh...



10 comments:

  1. Pernah makan sekali kat sini. Dekat sgt ngan umah.

    ReplyDelete
  2. yess....nie ada dalam listing aku....kedai makan kat bangi ada banyak ....kena terjah satu persatu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha bagus tu...nanti review banyak2 yer..

      Delete
  3. terliur tgk mknn tu..
    bg org yg kuat mcm saya,nmpk mknn pe2 sume nmpk sedap.. haha :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena terjah la nampak gayanya...hehehe

      Delete
  4. Bila tengok Butter crispy prawn memang terlir..

    Dah plan nak buat tapi tak terbuat jugak ;)

    ReplyDelete
  5. restoran menarik styloo.. ~hihi bleh cuba nih... :D

    ReplyDelete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra