Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Wednesday, July 11, 2012

McDonald's Chicken Foldover Buy 1, Get 1 Free

Jom serbu ramai-ramai....


Tapi BESOK la yer, bukan hari ni...hik3..



13 comments:

  1. buy 1,get 1 free kan?? So...nnt KC beli, yg free tu bg mak yeh?? Ekeke

    ReplyDelete
  2. wow!! feberet ku ade offer!!
    harus terjah weken nih..
    tq for the good info.. :P

    ReplyDelete
  3. wahhhh menariknya... dah lama tak makan mcd ni... cam best je pekena satu!

    ReplyDelete
  4. confirm ramai la beli nie termasuk la aku nanti... miahahahahha

    ReplyDelete
  5. Baru je Isnin lepas pekena Mekdi, amik set large sebab nak gelas punya pasal ;)

    Tp kalau guna bocer ni boleh mintak gelas jugak tak? ;)

    ReplyDelete
  6. baru tadi dekat opis berebut2 budak photostate..esok balik koje jom serbu MD.. heheeh

    ReplyDelete
  7. Sapa nak beli jom2 bagi I yg free tu..ekeke...

    ReplyDelete
  8. aku tengah makan skng. ahahaha

    ReplyDelete
  9. tak suka yang ini, tak sedap tak kena dengan tekak.

    ReplyDelete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra