Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Monday, January 7, 2013

Aizat & mug merah


Semalam masa Juara Lagu mesti semua gadis-gadis tangkap cintan dengan Aizat kan? Sebab tengok dia punya dressing nampak macho dan terserlah kekacakannya... Semalam saya tidaklah layan AJL sepenuh hati pun sebab mata mengantuk, tapi tengok juga la part Aizat nyanyi lagu Yuna. Sangat santai dan sempoi...

 
Pic credit to : Beautifulnara

Sekali tengok macam iklan Nescafe pun ada sebab mug tu warna merah. Hehe...

 
Pic credit to : Jakionline

Pastu bila tengok Aizat minum dalam mug tu tetiba pulak rasa macam nak minum kopi. Tak boleh blah betoi. >.<'

Macam tengok Lisa Surihani makan maggi Asam Laksa dalam filem Istanbul Aku Datang. Terus terasa nak makan maggi Asam Laksa dan terus pegi beli...

Kuat betul penangan tv kan....

30 comments:

  1. aku tengok misai aizat buat teringat kat bapak aku zaman muda2 dulu. hahahahaha

    ReplyDelete
  2. aizat macam org dulu², ape² pun tahniah

    Download AJL 27

    ReplyDelete
  3. dah buat kopi tu, meh secawan....
    nak cawan merah gak....hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum buat lagi sis sebab cawannnya belum dibeli..hehe

      Delete
  4. Replies
    1. mmg kuat terpengaruh betul aku nih..wakaka

      Delete
  5. Replies
    1. xsuka sangat pun tapi tetiba suka plak :P

      Delete
  6. tp mmg sempoi gila persembahan Aizat smlm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? nampak simple tapi ada impaknya...

      Delete
  7. Persembahan otai2 ROCK adalah yang TERBAIKKKKK....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu memang tak dinafikan...sebab tu jadi otai :)

      Delete
  8. Hurmm... lepas nie mesti kuar filem PARIS AKU DATANG ( ikut background masa performance )

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu tema mesti terukir dibintang...hehe

      Delete
  9. memang best la masa dia nyanyi lagu Yuna ni..sweet..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul....sbb lagu ppuan diganti penyanyi lelaki..hehe

      Delete
  10. masa first tengok mug aizat mmg terus teringat mug nescafe. nak cari sebijik kaler merah jugak la.. haha

    ReplyDelete
  11. Misai Aizat tu yg buat Aizat nampak kiut..hehee

    ReplyDelete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra