Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Thursday, January 17, 2013

Potong stim

Makan malam baru-baru ni di salah sebuah restoran makanan barat popular di Sungai Petani. Special lamb chop dengan 2 kepingan daging kambing disirami sos lada hitam. 

Rating 6/10. Dagingnya agak liat..Kunyah tak lumat...huhuhu....

 

Sedang memotong daging, terjumpa dawai berus gosok periuk, daging tapau bawak balik...wakaka..


Masa nak buat pembayaran, terus mengadu kat kaunter bayaran, ada jumpa dawai berus tersebut. 

Cashier jawab,"ooo berus gosok periuk la tu kot. Yang depa dok cuci periuk tu...."

Saya bukan nak makan free, tapi saya cuma nakkan ayat, "Oh kami minta maaf atas kecuaian tersebut. Minta maaf ya..."....

Disebabkan tak cakap macam tu, memang tiada maaf bagi mu.....first & last...

19 comments:

  1. Replies
    1. tu la...sedih kan? orang kita gak tu..

      Delete
  2. lahaiiii...selalu jumpa dawai ni..anti betui laaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah kan...rasanya ni dah kali ke dua jumpa dawai ni dalam makanan...

      Delete
  3. Mcm tu pon blh,ish3
    mmg 1st n last la

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm memang tak pegi dah la, melainkan ada orang belanja..ekeeke

      Delete
  4. depa dok bt apa dawai tu dgn daging tu?dok bt tonyoh ka?loklaaaaqqqq

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe gosok periuk yang letak daging tu kot..huhuhu

      Delete
  5. ada jugak macam ni. haih !
    memang etul2 potong stim nih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah2 selera tu nasib baik tak tertelan...kalau tak dah kena p hospital.

      Delete
  6. Teruk punya reply cashier tu. PR fail!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia punya reply tu macam dah biasa berlaku perkara tu...:P

      Delete
  7. saya penah kena sate daging busuk..
    suh dia try telan, mati2 dia takmo..
    patu tolak balik la satay tu..

    ReplyDelete
  8. Hurmm... kiranya Niza nie jenis cool lagi la kan... kalau eden terus sound tepat jeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak marah pun rasa macam tak guna sbb dia pun kuli gak....heeeeee

      Delete
  9. aduhaii..senang je kan.leh buat gurau lak.

    ReplyDelete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra