Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Friday, February 8, 2013

Dapat free gift Tabung Haji

Kebetulan pulak eh..semalam entry pasal Tabung Haji, harini pun Tabung Haji jugak..:P

Disebalik keriangan Tabung Haji umum bonus semalam, kebetulan kat ofis iols ni ada booth Tabung Haji, khusus untuk sesiapa yang belum ada akaun ke, nak buka untuk anak ke, nak daftar haji ke atau nak buat potongan bulanan dari payslip pun boleh.

Oh lagi satu. Nak link kan akaun Tabung Haji dengan Bank Islam, Maybank atau Bank Rakyat pun boleh. Pendek kata, semua boleh la...haha.

So semalam iols pegi la teman ofismate nak buka akaun Tabung Haji anak dia. So siapa yang buka akaun dapat la goodies seperti di bawah ni. Disebabkan iols ni teman saja tapi tanya soalan macam-macam, so Tabung Haji bagi juga goodies ni. ahaks.. rezeki. Alhamdulillah...


Antara soalan yang ditanya ialah berkenaan daftar haji dan juga bonus Tabung Haji. Elok jer tanya balik ofis sekali dah umumkan pun. Even staf dia kat booth tu pun tak tau lagi.

Jadi semalam rezeki berganda la dari Tabung Haji. Korang dah buka akaun Tabung Haji ke belum? Pegi buka sekarang k. Sebabnya tak payah susah hati kerana zakat pun dah siap bayar dah untuk simpanan kita. Tu yang penting.

4 comments:

  1. baru je registerkan utk anak..tp sbb register kt bank islam..tkde la free gift..uhuhu

    ReplyDelete
  2. dah mendaftar haji belum? cepat cepat, makin lama makin lama tunggu giliran..

    ReplyDelete
  3. iols nak buka untuk muaz dan che nah musti dapat gift ni hehehehehehe...

    ReplyDelete
  4. kalau pg Tabung Haji untuk update buku akaun dapat free gift tak??hehe

    ReplyDelete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

 
2012 All Right Reserved | Kancilbiru.com | The Only Kancil That Blogs!.
Design by LizQasandra